Vragen? Bel onze makelaar:

Van Dullink NVM Makelaars 010 - 511 44 55

U kunt hier alle kanten op

“Het gezellige winkelcentrum ligt op loopafstand”

Berkel en Rodenrijs is een van de drie dorpskernen van de gemeente Lansingerland. De gemeente ligt midden in het groen tussen Rotterdam, Zoetermeer en Delft. Goede infrastructuur zorgt ervoor dat u zo in
‘de stad’ bent; met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer.

Alles in de buurt

Op nog geen vijf minuten lopen van Dorpsvilla De Lans bevindt zich Winkelpromenade Berkel Centrum. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod van winkels en gezellige horecagelegenheden. U kunt hier terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een hapje en drankje op een van de sfeervolle terrassen. Parkeren van uw auto is gratis. Alle voorzieningen zijn in het dorp aanwezig, zoals een gezondheidscentrum met polikliniek en een bibliotheek. Maar ook diverse sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, zwembad en sportschool.

“Met de RandstadRail
zijn we zó in het theater in Rotterdam”

Veel te doen

Even lekker uitwaaien kan op loopafstand in het Annie M.G. Schmidtpark en in Natuurgebied de Groenzoom. Of ga lekker fietsen door het polderlandschap in de buurt, door recreatiegebied De Rottemeren of door het Hoge en Lage Bergse bos.

Dankzij de uitstekende infrastructuur, waaronder de RandstadRail, zijn Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer eenvoudig bereikbaar. Bezoek een museum, ga naar de bioscoop of naar het theater. Een uitstapje is snel gemaakt!

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dorpsvilla De Lans? Meld u dan direct aan als belangstellende. Bel met Van Dullink Makelaars 010 - 511 44 55 of stuur een e-mail aan lisette@hermesproject.nl. Wij houden u dan als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.
Wie weet woont u straks in een van de 10 appartementen van Dorpsvilla de Lans!

Welkom aan de Rodenrijseweg

“Het is heerlijk rustig wonen aan de
Rodenrijseweg”

Dorpsvilla De Lans vormt door zijn architectuur een natuurlijke
aan­vulling op de reeds bestaande bebouwing aan de karakteristieke Rodenrijseweg. Het volwassen groen, de oude vaart en de vele bijzondere panden creëren een unieke sfeer. Wonen aan de Roden­rijseweg met daarlangs de sfeervolle vaart waarover vroeger de trekschuiten naar de veiling gingen, is een ervaring op zich.

Wensen die in vervulling gaan

Dorpsvilla De Lans laat vele wensen in vervulling gaan: wonen in een comfortabel appartement aan een levendige, vriendelijke weg. Het comfort van het wonen in een gelijkvloers appartement, het unieke karakter van de Rodenrijseweg en de ligging nabij het centrum zorgen tezamen voor veel woongenot!

Duurzaam wonen op een historische plek

De architectuur van Dorpsvilla De Lans is volledig in lijn met de historische bebouwing van de Rodenrijseweg. De bouw gebeurt met traditionele duurzame materialen, zoals gebakken dakpannen, metselwerk van hoge kwaliteit, witte gevels en gevelbekledingen van hout. De grote glaspartijen en de hoge ruimtes zorgen in elk appartement voor optimale lichtinval. Zonnepanelen op het dak, het gebruik van een warmtepomp en optimale isolatie garanderen duurzaam wonen!