Vragen? Bel onze makelaar:

Van Dullink NVM Makelaars 010 - 511 44 55

Vier woonlagen, tien appartementen

“Het gebouw ziet eruit
als één villa”

Dorpsvilla De Lans bestaat uit vier woonlagen met tien appartementen, waarvan twee appartementen voor verhuur in de vrije sector. In alle appartementen zijn de badkamer en toiletruimte standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Alle etages zijn bereikbaar met de lift.

Een tuin, een balkon of een dakterras?

Van de acht koopappartementen hebben drie appartementen een eigen tuin: bouwnummer A01 in het souterrain onder aan de dijk en bouwnummers A02 en A03 op de begane grond. De twee penthouses op de bovenste etage hebben een ruim dakterras. Alle overige bouwnummers beschikken over één of twee balkons. U mag het zeggen, welke woning heeft uw voorkeur?

Ruime parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers zijn in ruime mate aanwezig op het eigen terrein. Elk koopappartement heeft twee eigen parkeerplaatsen. De twee huurappartementen hebben beide één parkeerplaats. Ook voor bezoekers is een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Naast het appartementencomplex ligt bovendien een ruim openbaar parkeerterrein.

De overeenkomsten en de verschillen

De tien appartementen van Dorpsvilla De Lans zijn onderverdeeld in vijf typen. Van ieder type zijn twee nagenoeg gelijke appartementen beschikbaar. De opsomming op de pagina hiernaast toont u de kenmerken die voor alle typen gelijk zijn. De onderscheidende kenmerken per type en bouwnummer leest u op de volgende pagina’s.

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dorpsvilla De Lans? Meld u dan direct aan als belangstellende. Bel met Van Dullink Makelaars 010 - 511 44 55 of stuur een e-mail aan lisette@hermesproject.nl. Wij houden u dan als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.
Wie weet woont u straks in een van de 10 appartementen van Dorpsvilla de Lans!

Community-ruimte en tuin voor alle bewoners

“In Dorpsvilla De Lans kennen de bewoners elkaar”

Dorpsvilla De Lans biedt nóg iets bijzonders. In het souterrain is een gemeenschappelijke ‘community-ruimte’ gepland! Als bewoner geniet u bovendien van een grote gemeenschappelijke tuin.

Gezamenlijke ontmoetingsruimte

De community-ruimte van Dorpsvilla De Lans is gelegen in het souterrain van het gebouw. Deze bijzondere ruimte leent zich voor diverse functies waarover u als bewoners van Dorpsvilla De Lans in de Vereniging Van Eigenaren (VVE) gezamenlijk beslist. Denk bijvoorbeeld aan een fitnessruimte, een locatie voor activiteiten of voor een feestje. De community-ruimte kan ook een ideale ontmoetings­plek zijn om onder het genot van een kopje koffie bij te praten of om een krantje te lezen.

Gemeenschappelijk groen

Rondom Dorpsvilla De Lans ligt een gezamenlijke tuin. De invulling van dit gemeen­schappe­lijk groen bepaalt u als bewoners samen. Het bestaande groen in de omgeving met de oudere grote bomen geeft direct bij oplevering een mooie groene basis. Indeling en onderhoud van de tuin regelt u als bewoners via de VVE. De gezamenlijke tuin zal er zo altijd goed en verzorgd uitzien.

Keuken en sanitair

“Het is heerlijk genieten in de nieuwe keuken”

Keuken

Alle koopappartementen worden geleverd zonder keukeninrichting. U bepaalt zelf uw eigen keuken. Daarbij kunt u kiezen voor een eigen keukenleverancier of gebruikmaken van de samenwerking die wij hebben met onze projectkeukenleverancier Keukenvision te Dordrecht. Op de bouwtekening is standaard een opstelplaats voor de keuken aangegeven met de nodige aansluitingen. De installatiepunten zijn hierbij aangebracht op basis van de zogenoemde nultekening van deze keukenshowroom. Wilt u een heel andere keukenindeling en/of de installatiepunten op een andere plaats? Uw wensen spreken wij graag met u door.

Badkamer en toilet

Iedere dag weer genieten van uw heerlijke badkamer. De appartementen in Dorpsvilla De Lans worden standaard voorzien van een goede basisbadkamer en -toilet, inclusief sanitair en tegelwerk. De hiervoor geselecteerde wand- en vloertegels en het sanitair vindt u in de staat van afwerking. Afhankelijk van uw eigen specifieke wensen zijn het toilet en de badkamer verder uit te breiden. De leverancier van het sanitair is Van Munster uit Zwijndrecht en de tegels worden geleverd door Tegel-Idee uit Alblasserdam.

Duurzaam wonen

“Duurzaam wonen voor nu en voor de toekomst”

Lage energierekening

Het ontwerp van de appartementen voldoet nagenoeg geheel aan de ambities van de Rijksoverheid op het gebied van bijna-energieneutraal bouwen. De energieprestatie coëfficiënt (EPC) is 0,26, terwijl de hedendaagse norm 0,4 bedraagt. Alle appartementen hebben energielabel A. Dat scheelt in de portemonnee en is goed voor het milieu.

Energiezuinig wonen

  • Optimale isolatie van dak, gevel, begane grond en beglazing maken de appartementen van Dorpsvilla De Lans zeer energiezuinig. Warm in de winter en koel in de zomer. De warmtepomp zorgt dat de energie daar komt waar deze nodig is.
  • De elektriciteitsvoorziening in Dorpsvilla De Lans gebeurt via zonnepanelen. De zonne­panelen worden via één of meer omvormers aangesloten op het collectieve elektriciteitsnet van het gebouw. De PV-panelen zetten directe en diffuse zoninstraling om in gelijkstroomenergie (DC).
    Een omvormer zet deze gelijkstroomenergie (DC) om naar een bruikbare wisselstroom (AC). De zonnestroom wordt als eerste verdeeld over de elektrische apparaten die op dat moment om energie vragen. Op het moment dat de energieproductie groter is dan de energievraag, wordt er stroom teruggeleverd aan het net.
  • De bodem-warmtepomp werkt volledig op elektriciteit.
  • Alle appartementen hebben vloerverwarming en vloerverkoeling. Een uitgekiend klimaat­systeem zorgt dat de temperatuur in huis altijd constant is. Het huis voelt altijd comfortabel aan, of het buiten nu koud of warm is. In de badkamer is naast vloerverwarming tevens een elektrische radiator aanwezig.
  • De appartementen worden uitgerust met een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, zodat u geniet van een heel aangenaam binnenklimaat.
  • In de woningen komt geen gasaansluiting, u kookt op inductie.